Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jose van Waveren en Sjoerd Brouwer met Franse Chansons

januari 27, 2024 @ 20:00

AUTOPORTRAIT

In dit Franstalige zelfportret bezingt José van Waveren de hoogte- en dieptepunten uit haar leven en alles wat daar tussenin zit. Het zijn hoogstpersoonlijke maar ook universele chansons, waar een ieder zich in kan herkennen.

Zo beschrijft ze in een verstild lied de dood van haar vader, maar ook de lange zoektocht naar liefde komt voorbij in “Le grand Amour”. Er komen ongecompliceerde blije liefdesliedjes voorbij uit zowel haar jeugd als uit Frankrijk. Haar huwelijk bezingt ze in het “Portrait d’un mariage” waarmee ze de Prix Wallonie Bruxelles won tijdens het Concours de la Chanson Alliance Française 2022.

Daarnaast zal ze enkele chansons zingen van bekende chansonniers die haar ook geïnspireerd hebben, waaronder haar grootste inspiratiebron Barbara.

Kortom, een persoonlijk programma, dat nergens zwaar wordt door de luchtige aaneenrijging van verhalen tussen de chansons. Ze neemt de luisteraar mee in al haar gemoedstoestanden van uitbundig tot verstild.

Zoals altijd wordt ze bijgestaan door pianist Sjoerd Brouwer, die haar als geen ander volgt in al haar stemmingswisselingen!

 

 

Kaarten (maximaal 30) kosten euro 15, = per stuk inclusief een drankje en zijn te bestellen via:
wjohn@hetnet.nl of  06 – 25 14 33 23

 

Gegevens

Datum:
januari 27, 2024
Tijd:
20:00

Organisator

Muziektheater in de Molen
E-mail
wjohn@hetnet.n