Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Saxcuse Me! (saxofoonkwartet) met Oud en Nieuw + gastoptreden van Wiebe Hoekstra op gitaar. Extra Voorstelling

december 30 @ 15:00

Saxcuse Me! Saxofoonkwartet met een gastoptreden van Wiebe Hoekstra op gitaar.

Op zaterdag 30 december speelt het saxofoonkwartet Saxcuse Me! Hun programma ‘Oud & Nieuw ‘met een gastoptreden van Wiebe Hoekstra op gitaar.

Saxcuse Me! speelt o.a. een oud stuk ‘Cantina Band’ uit de film Star Wars van de wereld beroemde componist John Williams. Tevens was dit de eerste naam van het kwartet voordat ze zich Saxcuse Me! zijn gaan noemen en hun allereerste stuk op een uitgebreid repertoire.

Ook spelen ze nieuwe stukken w.o. ‘Café St. Germain’ van de Japanse componist Toshio Mashima. Het stuk, voor saxofoonkwartet geschreven, beschrijft de impressie van de componist van zijn eerste bezoek aan Parijs.

Op 30 december zal er ook een gastoptreden zijn van Wiebe Hoekstra die enkele stukken op gitaar ten gehore brengt van meestergitarist Harry Sacksioni.

Saxcuse Me! met Yvonne Martens op altsaxofoon, Ynte Hoekstra op tenorsaxofoon, Alex Vernooij op baritonsaxofoon en Maureen Natzijl op sopraansaxofoon.Vele kennen Saxcuse Me! van huiskamerconcerten in de regio en van SANTENKRAAM 2022. De leden zijn ook lid van Big Band Bollenstreek, of vallen daar regelmatig in.

De aanvang van de voorstelling is 15.00 uur en duurt 2 x 45 minuten exclusief een pauze. U bent al vanaf 14.30 uur van harte welkom voor een kop koffie of thee.
Na afloop is er een Meet en Greet met de muzikanten onder het genot van een gratis drankje.

Het belooft een mooie en afwisselende middag te worden!

 

Muziektheater in de Molen is een unicum en vindt plaats in

 

 

Kaarten (maximaal 30) kosten euro 15, = per stuk inclusief een drankje en zijn te bestellen via:
wjohn@hetnet.nl of 06 – 25 14 33 23

Gegevens

Datum:
december 30
Tijd:
15:00

Organisatoren

Muziektheater in de Molen
John van Santen / Theater Van Santen – Jeugdtheater