De eerst volgende Show in Muziektheater in de Molen

De Bob Stroop Show Solo !!

Zaterdag 24 juni is er weer ‘Muziektheater in de Molen’ met een optreden van Rob Stoop.
Kaarten (maximaal 30) kosten euro 15, = per stuk inclusief een drankje en zijn te bestellen via wjohn@hetnet.nl of 06 25 14 3323

Inloop vanaf 19.30 uur show start om 20.00 uur

Muziektheater in de Molen van Speelman is een nieuw fenomeen! ‘Huiskamer voorstellingen’ voor groepen van maximaal 30 mensen waarbij de intieme sfeer bewaard blijft. Op zaterdag 24 juni 2023 is Rob Stoop van de partij met De Bob Stroop Show Solo

De Bob Stroop Show Solo is een unieke en ludieke muzikale show! De show is gegrondvest op drie belangrijke pijlers: communicatie, verbinding en improvisatie. Hoe verstaan wij elkaar met noten? Is de beleving van muziek universeel? Wie bepaalt wat een oorwurm is? Wat voor zin heeft onzintaal in onze communicatie? Draagt collectief neuriën bij aan verbinding?

Gastheer Bob Stroop zelf stelt zich open en zoekt daarmee verbinding. Wie ben je, waar ben je trots op, waar ben je bang voor. Er wordt een raad-de-tune-kwis gespeeld, een TedTalk gelanceerd, kicks-voor-niks beleefd, een mantra gezongen en nog veel meer. Je wordt hierbij als publiek gekieteld en in de watten gelegd maar ook uit de tent gelokt en opgefokt om mee te doen.

Het afgelopen jaar werd Bob geflankeerd en gesteund door twee topmusici; nu gaat hij speciaal voor Muziektheater in de Molen helemaal solo de uitdaging aan!

Rob Stoop heeft als pianist / accordeonist een grote staat van dienst. Hij speelde met o.a. Orkater, Loes Luca, La Luna, Brigitte Kaandorp, Wende Snijders en Harry Sacksioni.
Dit seizoen toert hij met Gerard Alderliefste & Friends en met Marjolijn van Kooten langs de theaters in Nederland. Daarnaast is Rob voor vele een bekend gezicht bij SANTENKRAAM.

Dit schreef Rob Stoop:
Een aantal jaar geleden schreef ik de “The Art Of Being Alone”, verstilde, filmische stukken voor solo-piano. Die heb ik de afgelopen jaren veelvuldig gespeeld.

Misschien wel als tegenwicht voor “de ode aan het alleen-zijn” bekroop me het gevoel wat meer de verbinding op te zoeken. Bovendien wil ik meer m’n entertainment kant laten zien, overigens zonder er aan diepgang wordt ingeleverd. Bob Stroop (ik werd ooit zo aangekondigd tijdens een koffieconcert) durft net iets verder over de lijntjes, gaat iets dichter op de huid van het publiek.

Overzicht van de komende voorstellingen in Muziektheater in de Molen

ArtistVoorstellingDatumAanvangReserveren Meer info
Rob StoopDe Bob Stroop Show SoloZaterdag 24 juni 202319.00 uurKaarten (maximaal 30) kosten euro 15, = per stuk inclusief een drankje en zijn te bestellen via wjohn@hetnet.nl of 06 25 14 3323De Bob Stroop Show Solo
Wouter Kiers & Nick van den BosToetsen & KleppenZondag 3 september 202315.00 uurKaarten (maximaal 30) kosten euro 15, = per stuk inclusief een drankje en zijn te bestellen via wjohn@hetnet.nl of 06 25 14 3323Muziektheater met vertellingen, anekdotes en (f)luistermuziek in huiskamersfeer
Judith KochYesterday once more – a Karen Carpenter tributeZaterdag 28 oktober`202315.00 uur en om 20.00 uurKaarten (maximaal 30) kosten euro 15, = per stuk inclusief een drankje en zijn te bestellen via wjohn@hetnet.nl of 06 25 14 3323Yesterday once more – a Karen Carpenter tribute gezongen door Judith Koch en begeleid op piano. Judith zingt bekende maar ook minder bekend liedjes van The Carpenters, waarbij ze mooie anekdotes vertelt over de Karen en Richard Carpenter. Een intieme en sfeervolle avond vol met luisterliedjes en bijzonder verhalen.
De Crocetti BrothersDe wereld rondZaterdag 25 november 202320.00 uurKaarten (maximaal 30) kosten euro 15, = per stuk inclusief een drankje en zijn te bestellen via wjohn@hetnet.nl of 06 25 14 3323De Crocetti Brothers gaan op een muzikale reis de wereld rond. Songs en verhalen in meerdere talen, vertolkt door de verre neven van Dino Crocetti, beter bekend als Dean Martin

Het Muziektheater de Molen vindt u op: H. Knoopstraat 1 – 2171 PW Sassenheim