Laden Evenementen

« Alle Evenementen

20:00 uur extra avond voorstelling – presenteert Léah Kline met Jazz cabaret

maart 29, 2025 @ 15:00

Muziektheater in de Molen presenteert Léah Kline met Jazz cabaret show op zaterdag 29 maart 2025. Aanvang 15.00 en 20.00 uur.
Aanvang 15.00 en 20.00 uur

Léah Kline heeft een liefde en flair voor het bereiken van een groot publiek, door met ze te praten, te bevragen en om ze mee te laten zingen. Haar repertoire van nummers varieert van blues, musical, filmen en jazz. Als de gelegenheid zich voordoet zal ze het niet nalaten om op een thema te improviseren. Haar showthema’s draaien om bekende jazz- en blues componisten, de diva’s van het lied, woorden van wijsheid, geschiedenis van vocale jazz of seizoen thema’s.

Léah Kline is een volleerd podiumartieste en staat ook vermeld in het boek ‘The Jazz Singers’ als een van de Top Jazz Singers. Ze is een fervent voorstander van het terugbrengen van jazz naar een niveau dat het publiek betrekt en ontroert.

Muziektheater in de Molen zijn ‘Huiskamerconcerten’ voor groepen van maximaal 30 personen, waarbij de intieme sfeer bewaard blijft.
Ze vinden plaats in ‘De Molen van Sassenheim’, H. knoopstraat 1 in Sassenheim.

De voorstellingen duren 2 x 45 minuten exclusief een pauze. U bent al vanaf een half uur voor aanvang van harte welkom voor een kopje koffie of thee.
Na afloop is er een Meet en Greet en kunt u kennis maken met Léah Kline.

Kaarten (maximaal 30) kosten euro 15, = per stuk inclusief een drankje en zijn te bestellen via:
wjohn@hetnet.nl of 06 – 25 14 33 23

Gegevens

Datum:
maart 29, 2025
Tijd:
15:00

Locatie

De Molen van Sassenheim
H.Knoopstraat
Sassenheim, Nederland