Laden Evenementen

« Alle Evenementen

20:00 uur extra avond voorstelling – Rosanne Alderliefste met Regarde-moi, kijk mij gaan.

februari 22, 2025 @ 15:00

Muziektheater in de Molen presenteert Rosanne Alderliefste met Regarde-moi, kijk mij gaan op zaterdag 22 februari 2025. Aanvang 15.00 en 20.00 uur.

Met haar liefde voor het Franse chanson betoverde Rosanne het publiek in theaters als zangeres in de band Gerard Alderliefste & friends.

 

Nu trekt ze je in haar eigen wereld van intieme kleinkunstliedjes, krachtige ballads en energieke electropop in het Frans én in het Nederlands. In ‘Regarde-moi, kijk mij gaan’, naar de gelijknamige titel van haar laatste single, vertolkt ze Franse chansons en Nederlandse liedjes van haar voorbeelden zoals Edith Piaf, Stromae en Wende Snijders en brengt ze haar eigen werk.

 

Rosanne wordt begeleid door toetsenist en accordeonist Rob Stoop, of door zichzelf op piano of gitaar. Ze zingt over haar eigen worstelingen, de maatschappelijke crisis en veelzijdige liefde als oplossing voor alles.

Laat je meenemen in een expressieve performance en kijk haar gaan.

Avond voorstelling om 20.00 uur.

 

De concerten duren 2 x 45 minuten exclusief een pauze. U bent al vanaf een half uur voor aanvang van harte welkom voor een kopje koffie of thee.

Na afloop is er een Meet en Greet en kunt u kennis maken met Rosanne.

Kaarten (maximaal 30) kosten euro 15, = per stuk inclusief een drankje en zijn te bestellen via:
wjohn@hetnet.nl of 06 – 25 14 33 23

Gegevens

Datum:
februari 22, 2025
Tijd:
15:00

Locatie

De Molen van Sassenheim
H.Knoopstraat
Sassenheim, Nederland
+ Google Maps